RÓLUNK MONDTÁK

 • Somogyi Szabolcs

  A Washington-i nagykövetség főszakácsa vagyok. Két évvel ezelőtt bejelentkeztem Rozsos Doktorhoz panaszaim miatt, amik a következők voltak:

  • Égető – szúró fájdalom a lábaimban
  • Éjszakai lábizom görcsök
  • Hideg lábfej
  • Folyamatos lábfájás, nehézkes állás.

  Miután Doktor Úr megvizsgált, megállapította, hogy műtét szükséges, amit el is végzett szakszerűen, és a saját lábamon, komplikáció nélkül távoztam a klinikáról. Felépülésem rohamos volt és a fájdalmaim megszűntek!

  Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm a segítséget!

 • Török József

  Tisztelt Rozsos Doktor!

  2017 év őszén kerestem meg Önt először a jobb és bal vádlimon kidudorodó erek miatt.

  Rendszeresen futok és a sportolás végére nagyon elfáradtak a lábaim és az erek is csúnyábbak lettek.

  Az alkalmazott két kezelése jelentős, pozitív változásokat eredményezett a lábaimon.

  Az esztétikai javuláson túlmenően a futásaim is könnyebbé váltak és a teljesítményem is növekedett.

  Tavasszal ismét sikeresen teljesítettem a 42 km-es maratoni távot, a tavalyinál jobb idővel.

  Javaslata alapján a futásokhoz továbbra is kompressziós zoknit használok, mely jelentősen hozzájárul a fáradságérzet csökkentéséhez is.

  Köszönöm a segítségét és munkájához további sok sikert kívánok!

  Üdvözlettel,

  Török József

 • Kőberling Beáta

  Életem egyik legnagyobb élménye a hátam mögött: 8. Ultrabalaton! Az Élményfutár II. csapat, 6 fős tagjaként vehettem részt a "Magyar - tenger" körbefutásán., vagyis meghódításán. Nekem ez már a 3. megmérettetés volt. Szuper hangulat, elszánt futótársak, barátok, mosolygós arcok, baráti köszöntések. Készítettünk egy tervet, hogy ki melyik szakaszt futja majd, és kb. mennyi idő alatt. Elindultunk, mindenki szépen lefutotta a maga szakaszát. Minden szakaszon rendre gyorsabb km ezreket sikerült megfutni, folyamatosan gyorsultunk. Én két részt futottam le, az egyiket délután, a másikat késő este 12+16.6 km-t Utóbbi volt a nagyobbik kihívás, mert korom sötétben, érzésre, egy kis esőzés társaságában futhattam le a távot. Volt egy bringás kísérőnk is, aki sok segítséget nyújtott nekünk, és végig mellettünk volt. Összesen 28..6 km-t futottam, életemben eddig a legtöbbet, átlagonként 5 percen belüli ezrekkel. Szóval hoztam a szintet. Nagy kihívás volt, felejthetetlen élmény. Hozzá kell tennem, hogy két nappal korábban meglátogattam Dr. Rozsos István érsebész orvosomat, aki mindkét lábamat „felkészítette” a megmérettetésre. Összesen 44 db injekcióval lettem gazdagabb. 🙂

  Végül reggel, kb. 30 perccel a tervezett időnél korábban, hajnali 4 óra 15 perc környékén, 17 óra 19 perc körüli idővel beértünk célba! Leírhatatlan volt! Remélem jövőre is találkozunk ugyanitt!

  Üdv, Kőberling Beáta

 • Pálfi Attila

  Kedves Rozsos Doktor Úr!

  Fogadja sok szeretettel az én kis maratoni beszámolómat, ami egyben a futással való megismerkedésem története is. Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy egy szép tavaszi napon elindultam motorozni. Csak hogy öltözködésnél sajnos nem jött fel a motoros ruha. Nagyon bántott, és elhatároztam, hogy lefogyok 10 kg-t, hogy beleférjek ismét. Nyár végére sikerült leadnom az eltervezett 10 kg-t. De hogy megtartsam a testsúlyomat, elkezdtem futni szeptemberben. Az első 2 km-ben négyszer álltam meg. Nagyon-nagyon nehezen ment. Szépen lassan lefutottam 5 km-t, 10km-t, stb.. Mire eljutottam a maraton rajtkapujához, lefogytam 30kg-t, lefutottam 13 hónap alatt 1400 km-t. Többen is kérdeztek az érzéseimről, illetve arról, hogy mire gondolok verseny közben. A versenyt megelőző hónapban heti 68-74 km-t futottam. Egy átlagos edzés 2 óra volt. Ezek az edzések párszor unalmasak voltak. Itt van idő gondolkodni, tervezgetni. Nagyon sokszor gondoltam a maraton teljesítésére. A versenyen 4 óra 42 perc alatt értem be. A versenyen nincs időm gondolkodni. Más nem jár a fejemben, mint hogy tudjam tartani a tervezett tempót, mikor lesz a következő frissítőpont, mikor frissítettem utoljára, megfelelő volt-e. Természetesen volt holtpontom, olyan 25-30 Km között. Ott arra gondoltam, hogy mennyit és milyen sokat dolgoztam azért, hogy itt lehessek. Ráadásul volt 7 fő szurkolóm és rájuk sem hozhattam szégyent. Végül beértem, és büszkén mondhattam el, hogy életem első maratoniját sikeresen teljesítettem.

  Két éve járok Rozsos István Doktor Úrhoz visszérkezelésre. Sokan azt gondolják, hogy a visszér mellett nem lehet teljes erőbedobással a sportra, jelen esetben a futásra koncentrálni. A visszér nem teszi lehetetlenné a sportos életmódot. A Doktor Úr ajánlására az injekciózás napján is eljártam sétálni. Mindig a kezelések napján tartottam a pihenőnapomat, így nem volt az edzéstervemmel sem ütközés. A lábamat a maratoni verseny előtt két héttel kezelte a Doktor Úr, a versenyen pedig az általa javasolt kompressziós zokniban futottam. Már csak fejben kellett ott lennem. Terveim között még hosszabb táv lefutása is szerepel, mert tudom, a lábam jó kezekben van Rozsos Doktor Úrnál, a többi pedig már csak rajtam múlik.

 • Deli Ibolya

  Deli Ibolya Magyar válogatott horgász

  Rozsos Doktorhoz járok rendszeresen. Fájdalom nélküli a nyaram, pedig hűvösnek nem mondható. Köszönöm szépen! Mellékelten küldök egy képet. Én lettem a Magyar Bajnok. Üdvözlettel: Deli Ibolya

 • Papp Kamilla

  Kedves Rozsos Doktor!

  5 éve jártam először az egészségközpontban egy vizsgálaton, amikor Ön rögtön felismerte, hogy kulcsfontosságú a kezelés. Sajnos korábban nem vették komolyan a visszérrel kapcsolatos panaszaimat, mert nagyon fiatal voltam (19 éves). Azonban Ön által, ezzel az injekciós technikával évről-évre funkcionálisan és esztétikailag is mérföldekkel jobb mind a kettő lábam. Fontos, hogy ne csak a működésbeli problémák oldódjanak meg, hanem szép is legyen a lábam, hiszen több szépségversenyen is elindultam már, ahol nagyon fontos a szép (visszérmentes) láb. Legutoljára a „2019 Legszebb Menyasszonya” versenyen indultam, ahol az ország 12 legszebb menyasszonya közé kerültem!

  Köszönöm Doktor Úr, hogy a kezelései által hozzájárult a szépségemhez!