Theta-zoom

Kedves Látogatóink, köszöntjük Önöket művészpácienseink oldalán!


Az itt megjelenő ismert embereket és művészeket mind elégedett pacienseink közt tudhatjuk! Fogadják szeretettel ezt a képekből és zenékből álló, reményeink szerint folyamatosan bővülő kis gyűjteményt.
Íme, a gyógyítás és a művészet együttes ereje.
Jó szórakozást kívánunk!

M.Molnár Judit

Üdvözlöm, kedves Doktor Úr!

Itt küldök pár dolgot, amiket én alkottam, nem teljes keresztmetszet, csak pár dolog. Remélem, elnyeri a tetszését. A leveles csempe meglesz hamarosan, de a szoborra kicsit várni kell.
Megtisztelt a megrendelésével.

Üdvözlöm és szép napot kívánok:
M.Molnár Judit

Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit Molnár Judit

Kertész ErikaHanság Big Band, KapuvárFogarasy MariannLovasi András, KiscsillagFeuerstein RékaDubai SzilviaJónás VeraJegenyés Jusztina Imola, üvegművészKőberling Beáta

Életem egyik legnagyobb élménye a hátam mögött: 8. Ultrabalaton! Az Élményfutár II. csapat, 6 fős tagjaként vehettem részt a "Magyar - tenger" körbefutásán., vagyis meghódításán. Nekem ez már a 3. megmérettetés volt. Szuper hangulat, elszánt futótársak, barátok, mosolygós arcok, baráti köszöntések. Készítettünk egy tervet, hogy ki melyik szakaszt futja majd, és kb. mennyi idő alatt. Elindultunk, mindenki szépen lefutotta a maga szakaszát. Minden szakaszon rendre gyorsabb km ezreket sikerült megfutni, folyamatosan gyorsultunk. Én két részt futottam le, az egyiket délután, a másikat késő este 12+16.6 km-t Utóbbi volt a nagyobbik kihívás, mert korom sötétben, érzésre, egy kis esőzés társaságában futhattam le a távot. Volt egy bringás kísérőnk is, aki sok segítséget nyújtott nekünk, és végig mellettünk volt. Összesen 28..6 km-t futottam, életemben eddig a legtöbbet, átlagonként 5 percen belüli ezrekkel. Szóval hoztam a szintet. Nagy kihívás volt, felejthetetlen élmény. Hozzá kell tennem, hogy két nappal korábban meglátogattam Dr. Rozsos István érsebész orvosomat, aki mindkét lábamat „felkészítette” a megmérettetésre. Összesen 44 db injekcióval lettem gazdagabb. :)

Végül reggel, kb. 30 perccel a tervezett időnél korábban, hajnali 4 óra 15 perc környékén, 17 óra 19 perc körüli idővel beértünk célba! Leírhatatlan volt! Remélem jövőre is találkozunk ugyanitt!

Üdv

Kőberling BeátaDeli Ibolya

Deli Ibolya Magyar válogatott horgász "Fájdalom nélküli a nyaram, pedig hűvösnek nem mondható.
- világbajnoki 3. helyezéssel is büszkélkedhet. Köszönöm szèpen!
Mellékelten küldök egy képet.
Én lettem a Magyar Bajnok.
Üdvözlettel: Deli Ibolya"Somogyi SzabolcsNyíry István

Pálfi Attila

Kedves Doktor Úr!

Fogadja sok szeretettel az én kis maratoni beszámolómat, ami egyben a futással való megismerkedésem története is. Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy egy szép tavaszi napon elindultam motorozni. Csak hogy öltözködésnél sajnos nem jött fel a motoros ruha. Nagyon bántott, és elhatároztam, hogy lefogyok 10 kg-t, hogy beleférjek ismét. Nyár végére sikerült leadnom az eltervezett 10 kg-t. De hogy megtartsam a testsúlyomat, elkezdtem futni szeptemberben. Az első 2 km-ben négyszer álltam meg. Nagyon-nagyon nehezen ment. Szépen lassan lefutottam 5 km-t, 10km-t, stb.. Mire eljutottam a maraton rajtkapujához, lefogytam 30kg-t, lefutottam 13 hónap alatt 1400 km-t. Többen is kérdeztek az érzéseimről, illetve arról, hogy mire gondolok verseny közben. A versenyt megelőző hónapban heti 68-74 km-t futottam. Egy átlagos edzés 2 óra volt. Ezek az edzések párszor unalmasak voltak. Itt van idő gondolkodni, tervezgetni. Nagyon sokszor gondoltam a maraton teljesítésére. A versenyen 4 óra 42 perc alatt értem be. A versenyen nincs időm gondolkodni. Más nem jár a fejemben, mint hogy tudjam tartani a tervezett tempót, mikor lesz a következő frissítőpont, mikor frissítettem utoljára, megfelelő volt-e. Természetesen volt holtpontom, olyan 25-30 Km között. Ott arra gondoltam, hogy mennyit és milyen sokat dolgoztam azért, hogy itt lehessek. Ráadásul volt 7 fő szurkolóm és rájuk sem hozhattam szégyent. Végül beértem, és büszkén mondhattam el, hogy életem első maratoniját sikeresen teljesítettem.

Két éve járok Rozsos István Doktor Úrhoz visszérkezelésre. Sokan azt gondolják, hogy a visszér mellett nem lehet teljes erőbedobással a sportra, jelen esetben a futásra koncentrálni. A visszér nem teszi lehetetlenné a sportos életmódot. A Doktor Úr ajánlására az injekciózás napján is eljártam sétálni. Mindig a kezelések napján tartottam a pihenőnapomat, így nem volt az edzéstervemmel sem ütközés. A lábamat a maratoni verseny előtt két héttel kezelte a Doktor Úr, a versenyen pedig az általa javasolt kompressziós zokniban futottam. Már csak fejben kellett ott lennem. Terveim között még hosszabb táv lefutása is szerepel, mert tudom, a lábam jó kezekben van Rozsos Doktor Úrnál, a többi pedig már csak rajtam múlik.

Török József

Tisztelt Doktor Úr!

2017 év őszén kerestem meg Önt először a jobb és bal vádlimon kidudorodó erek miatt.
Rendszeresen futok és a sportolás végére nagyon elfáradtak a lábaim és az erek is csúnyábbak lettek.
Az alkalmazott két kezelése jelentős, pozitív változásokat eredményezett a lábaimon.
Az esztétikai javuláson túlmenően a futásaim is könnyebbé váltak és a teljesítményem is növekedett.
Tavasszal ismét sikeresen teljesítettem a 42 km-es maratoni távot, a tavalyinál jobb idővel.
Javaslata alapján a futásokhoz továbbra is kompressziós zoknit használok, mely jelentősen hozzájárul a fáradságérzet csökkentéséhez is.

Köszönöm a segítségét és munkájához további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Török József

Papp Kamilla

Kedves Doktor Úr!

5 éve jártam először az egészségközpontban egy vizsgálaton, amikor Ön rögtön felismerte, hogy kulcsfontosságú a kezelés. Sajnos korábban nem vették komolyan a visszérrel kapcsolatos panaszaimat, mert nagyon fiatal voltam (19 éves). Azonban Ön által, ezzel az injekciós technikával évről-évre funkcionálisan és esztétikailag is mérföldekkel jobb mind a kettő lábam. Fontos, hogy ne csak a működésbeli problémák oldódjanak meg, hanem szép is legyen a lábam, hiszen több szépségversenyen is elindultam már, ahol nagyon fontos a szép (visszérmentes) láb. Legutoljára a „2019 Legszebb Menyasszonya” versenyen indultam, ahol az ország 12 legszebb menyasszonya közé kerültem!
Köszönöm Doktor Úr, hogy a kezelései által hozzájárult a szépségemhez! mosoly


Üdvözlettel: Papp Kamilla